Voorzieningen

Op de steigers
Op de steigers bevinden zich een walstroomaansluiting (10 ampère) €0,50

Op de haven
De gezellige kantine is in het vaarseizoen dagelijks open van 8:oo uur tot 17:00 uur en heeft een terras met uitzicht over de jachthaven. In de kantine zijn dranken te verkrijgen.

Havengeld
Betalen van havengelden gaat via de havenmeester.

Douche-, toilet- en wasgebouw
De Jachthaven beschikt over goede sanitaire voorzieningen. In het sanitaire gebouw bevindt zich een douche, een toilet, twee wastafels en bij de dames vindt u de wasmachine en wasdroger.

Draadloos internet
In de jachthaven is een besloten wifi-netwerk beschikbaar. Passanten kunnen gratis toegang tot dit netwerk krijgen wachtwoord krijgt u bij de havenmeester.

Toegang
De jachthaven ligt beveiligd achter een hekwerk. In het hek bevindt zich een voetgangers/fietserspoort en een autopoort. Beide zijn voorzien van sloten. Deze sleutel ontvangt u van de havenmeester na betaling van het liggeld. Tijdens het vaarseizoen is het hek dagelijks geopend van 08:00 uur tot en met 17:00 uur. De jachthaven is voorzien van camerabewaking.

Afval
Uw huishoudelijk afval kunt u kwijt in de container. De container vindt u achter de kantine.Alleen voor passanten in de haven.

Chemisch toilet
Naast het toiletgebouw is er de gelegenheid om uw chemisch toilet te legen en te reinigen.

Parkeren
U kunt uw auto parkeren op het haventerrein op eigen risico. Tijdens het vaarseizoen is het hek dagelijks geopend van 08:00 uur tot en met 17:00 uur. Buiten deze tijden om heeft u een sleutel nodig om het parkeerterrein te betreden.

Winkels
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn of de Lidl. Beide supermarkten bevinden zich in het centrum van Biddinghuizen wat op 5 minuten lopen van de haven ligt. Verder vindt u in het centrum een drogist, een fietsenwinkel, een snackbar en een Chinees restaurant.

Benzine, diesel en gasflessen
Per 01-01-2015 wordt er geen brandstof meer verkocht in de jachthaven vanwege strenge milieueisen.