Voorzieningen

Op de steigers
Op de steigers bevinden zich een walstroomaansluiting (10 ampère) €0,50 (1Kw)

Op de haven
De gezellige kantine is in het vaarseizoen dagelijks open van 8:oo uur tot 17:00 uur en heeft een terras met uitzicht over de jachthaven. In de kantine zijn dranken te verkrijgen.
Buiten de opningstijden is een drankautomaat beschikbaar waar verschillende drankjes uit te halen zijn.
Havengeld
Betalen van havengelden gaat via de havenmeester.

Douche-, toilet- en wasgebouw
De Jachthaven beschikt over goede sanitaire voorzieningen. In het sanitaire gebouw bevindt zich een douche, een toilet, twee wastafels en bij de dames vindt u de wasmachine en wasdroger.

Draadloos internet
In de jachthaven is een besloten wifi-netwerk beschikbaar. Passanten kunnen gratis toegang tot dit netwerk krijgen wachtwoord krijgt u bij de havenmeester.

Toegang
De jachthaven ligt beveiligd achter een hekwerk. In het hek bevindt zich een voetgangers/fietserspoort en een autopoort. Beide zijn voorzien van sloten. Deze sleutel ontvangt u van de havenmeester na betaling van het liggeld. Tijdens het vaarseizoen is het hek dagelijks geopend van 08:00 uur tot en met 17:00 uur. De jachthaven is voorzien van camerabewaking.

Afval
Uw huishoudelijk afval kunt u kwijt in de container. De container vindt u achter de kantine.Alleen voor passanten in de haven.

Chemisch toilet
Naast het toiletgebouw is er de gelegenheid om uw chemisch toilet te legen en te reinigen.

Parkeren
U kunt uw auto parkeren op het haventerrein op eigen risico. Tijdens het vaarseizoen is het hek dagelijks geopend van 08:00 uur tot en met 17:00 uur. Buiten deze tijden om heeft u een sleutel nodig om het parkeerterrein te betreden.

Winkels
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Albert Heijn of de Lidl. Beide supermarkten bevinden zich in het centrum van Biddinghuizen wat op 5 minuten lopen van de haven ligt. Verder vindt u in het centrum een drogist, een fietsenwinkel, een snackbar en een Chinees restaurant.

Benzine, diesel en gasflessen
Per 01-01-2015 wordt er geen brandstof meer verkocht in de jachthaven vanwege strenge milieueisen.